16.05.2024

Bolu'da Düzenlenen "İzci Liderliği Temel Eğitimini" alan hocalarımız görev yerlerine döndüler

📌 İlçemizde çeşitli camilerimizde görev yapmakta olan hocalarımız Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye İzcilik Federasyonu ile yapılan protokol neticesinde bir haftalık İzci Liderliği Temel Eğitim Kursuna katılım sağladılar. İlçe Müftü Vekilimiz Sn. Cihan SUBAŞI; İzci Liderliği eğitimini büyük bir başarı ile tamamlayarak görev yerlerine dönen hocalarımızı tebrik edip başarılarının devamı temennisinde bulundu. İzci Lideri hocalarımıza nice muvaffakiyetler dileriz.
📌 Ayrıca İlçemizde Diyanet Gençlik Merkezi kurulacağı ve bu Gençlik Merkezimizde Olur'lu gençlerimizle çeşitli faaliyetler ile birlikte İzcilik eğitiminin verileceği müjdesini paylaşmak isteriz.