29.07.2019

"HAYDİ AİLECE CAMİYE"

27 TEMMUZ 2019 Cumartesi günü öğle namazını müteakip "Haydi Ailece Camiye" slogani ile Olur Merkez Eski Camimizde "Cami, Çocuk ve aile Buluşmaları" gerçekleştirirldi.

Program Merkez Yeni Camii İmam-Hatibi Musa KELEŞ'in  Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından İlçe Müftüsü Ferhat KOÇAK kısa bir konuşma yaptı.

İlçe Müftüsü Ferhat KOÇAK konuşmasında çocukların, gençlerin geleceğimiz olduğunu,   milletçe hep birlikte geleceğimize sahip çıkmamız gerektiğini, çocuklarımızın cami ve cemaatle bağ kurmasının önemli olduğunu özü sözü bir, doğru ve dürüst insan olmanın, küçüklerine sevgi, büyüklerine saygı gösteren müminler olmanın Yüce Rabbimizin rızasını celbedeceğini ifade ederek çocuklara ve anne babalarına teşekkür etti.

Programın son bölümünde Merkez Eski Camii İmam  Hatibi Mustafa İdris KIRMACI dua yaptı.

Program kek ve meyve suyu ikramıyla son buldu.