18.10.2019

OLUR AKTEPE KUR'AN KURSU AÇILIŞI

Erzurum Olur İlçe Müftülüğü bünyesinde Olur Aktepe 4-6 Yaş Kur'an Kursu açıldı.

Olur İlçe Müftülüğüne hizmet süresince tahsis edilen askerlik şubesinde onarım yapılarak 4-6 yaş Kur'an Kursu açıldı.

Diyanet İşler Başkanlığı, İlçe Kaymakamlığı, ilçe belediyesi, hayırsever vatandaşlar ve Olur halkının desteğiyle hizmete giren Olur Aktepe 4-6 yaş Kur'an Kursunun açılışına Olur İlçe Kaymakamı Sayın İlker EKER, Erzurum İl Müftüsü Sayın Hasan Hüsnü SULA, Olur Belediye Başkanı Sayın Sıddık DEMİRCAN, Narman İlçe Müftüsü Sayın Resul ARICI, kurum amirleri ve olur halkı katıldı.

İlçe Kaymakamı Sayın İlker EKER kursun açılmasına destek olan, emek veren herkese teşekkür etti.

Açılışın ardından Erzurum İl Müftüsü Sayın  Hasan Hüsnü SULA Olur Merkez Eski Camiinde Cuma Namazı öncesi Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle  "Cami ve Hayat"  konulu  vaaz etti. Cuma hutbesini irad ederek cuma namazını kıldırdı.