28.08.2021

DİNİMİ ÖĞRENİYORUM HEDİYEMİ ALIYORUM ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI DERECEYE GİRENLER

BİLGİLENDİRME VE TEŞEKKÜR MESAJI:
             İlçe Müftülüğümüz tarafından 09 - 25 Ağustos 2021 tarihleri arasında başvuruları alınan "Dinimi Öğreniyorum Hediyemi Alıyorum" Ödüllü Bilgi Yarışmamıza İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorilerinde toplam 103 öğrencimiz başvurmuştur. 26 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 10.00'da İlçemiz Kazım Karabekir Ortaokulunda sınavımız yapılmıştır. Sınav sorularının değerlendirilmesi  sonucunda tüm kategorilerde birinciliği beş öğrencimiz, ikinciliği yedi öğrencimiz paylaşmış, üç öğrencimiz ise üçüncü olmuştur. 27 Ağustos Cuma günü düzenlenen ödül törenimizde, birinci olan beş öğrencimize birer çeyrek altın, ikinci olan yedi öğrencimize iki yüz ellişer lira, üçüncü olan üç öğrencimize ise yüzer lira ödül verilmiştir.
             Yarışma sürecinin her aşamasında desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız İlker Eker'e, maddi destek veren İlçe Belediye Başkanımız Sayın Sıddık Demircan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Kazım Karabekir Ortaokulu idarecilerimize, yarışmamımızın gerek başvuru, gerekse de sınav sürecinde büyük gayret gösteren müftülük personelimize ve değerli hocalarımıza, yarışmaya büyük ilgi gösteren tüm kıymetli öğrencilerimize, değerli velilerimize ve bütün Olur'lu hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.
                                                                                                                       Halil İbrahim ÖZELÇİ
                                                                                                                          Olur İlçe Müftüsü