08.10.2021

OLUR TOKİ YBO ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI ZİYARETİ

Olur TOKİ YBO Müdürü Lokman AYDIN, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa ODABAŞ ve öğrencileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Müftülüğümüzü ziyaret edip tüm Din Görevlilerimizin haftasını kutlayarak çiçek takdiminde bulundular. İlçe Müftümüz Halil İbrahim ÖZELÇİ bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek takdim edilen hediyeyi tüm din görevlileri adına kabul ederek öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerini iletti. Öğrencilerimize bu yılki Cami ve Din Görevlileri Haftası teması olan "Vefa" dan, Camilerin ve Din Görevlilerimizin toplum hayatındaki öneminden bahsetti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen sohbet öğrencilerimizin sorularına verilen cevaplarla devam etti. Öğrencilerimize çeşitli ikramların ardından kitap hediye edildi. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize tüm hayatları boyunca başarılar dilendi.