18.10.2023

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail SAĞLAM hocamızın ilçemizde öğrenim gören lise öğrencilerimize yönelik yaptığı "Hz.Peygamber, Gençlik ve Değerlerimiz" isimli konferansı gençlerimiz ilgiyle takip etti.

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail SAĞLAM hocamızın ilçemizde öğrenim gören lise öğrencilerimize yönelik yaptığı "Hz.Peygamber, Gençlik ve Değerlerimiz" isimli konferans gençlerimiz tarafından büyük ilgi ile takip edildi. Konferansa İlçe Müftü Vekilimiz Cihan SUBAŞI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim GÜNEY, Okul Müdürleri ve Öğretmenler de katıldı. Program sonunda Müftülüğümüzün ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hediyeleri takdim edildi.
Konferansın ardından Sn. İsmail SAĞLAM; öğle namazı öncesinde Merkez Camimizde vaaz verip, Gazze'de hastane saldırısı sonucu şehit düşen Filistinli kardeşlerimiz için dua ettiler. Başkanlığımızın talimatı gereği şehit düşen kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılındı. Namaz sonrası İlçe Kaymakamımız Sn. Fahri ONAY makamında ziyaret edildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa tertip ettiğimiz programlar hız kesmeden devam etmesini temenni ederiz. Sayın Prof. Dr. İsmail SAĞLAM hocamıza teşrif ettikleri için çok teşekkür ederiz.