18.10.2021

Palandöken İlçe Müftülüğü adına hafızlık yarışmasında İlde dereceye giren öğrencimize hediye takdimi.

Palandöken ilçe Müftüsü Abdulhalim Acar, İlçe Müftülüğüne bağlı Yenişehir Kız K. Kursunda Hafızlık eğitimi alan 210 kız öğrenci ve Hocalarının hazır bulunduğu programda, covid sürecinin çok büyük zarar verdiği hafızlık eğitimi ile ilgili, öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak için, Asrı Saadetten bugüne hafızlık eğitimi ile ilgili bilgiler verdi.

Konuşmasında Müftü Acar, Diyanet İşleri Başkanlığının hafızlık kurslarındaki sinerjiyi artırmak ve hafızlık için öğrencilerin kurstaki zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlamak için başlattığı yeni programın amacının, idareciler, hocalar ve öğrenciler tarafından daha iyi anlaşılması için bir sunum yaptı.

Programın sonunda, Palandöken İlçe Müftülüğü adına hafızlık yarışmasında İlde 1. bölgede 3. olarak büyük bir başarı ortaya koyan Zeynep Sude Karakaş'a İlçe Müftülüğü adına bir çeyrek altın ve bir plaket takdim ederek başarısından dolayı kendisini, hocalarını ve Ailesini tebrik etti.