16.07.2024

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA PROGRAMI

Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Pazaryolu Sefer Zengin İlköğretim Okulu bahçesinde gerçekleştirildi.
Programa Kaymakamımız Sayın Zekeriya Murat ŞAHAN, Belediye Başkanı Sayın İbrahim ŞAHİN, İlçe Müftü Vekili Sayın Rıdvan BİNGÖL, Kurum Amirleri, STK temsilcileri ve ilçe halkımız katıldı.
Belediye Başkanı Sayın İbrahim ŞAHİN ve Kaymakamımız Sayın Zekeriya Murat ŞAHAN'ın günün önemiyle ilgili konuşmaları, J.Asb.Kd.Çvş. Burak DEMİR ve Polis Memuru Kenan İÇİN’in Bayrak konulu şiirlerinin ardından canını vatanımız ve mukaddes değerler uğruna feda eden aziz şehitlerimiz için Kur'an tilaveti, İlahi ve Kaside dinletisi gerçekleştirildi. Çorba ikramı yapıldı.
Program İlçe Müftümüz Sayın Rıdvan BİNGÖL hocamızın aziz şehitlerimiz için yaptığı dua ile sona erdi.