13.11.2019

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri

Pazaryolu İlçe Müftülüğü olarak Mevlid-i nebi Haftası münasebetiyle "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans düzenlendi. Konferansımız 11.11.2019 Pazartesi günü 13:45' de başladı. Açılış Kur'an-ı Kerim tilavetini Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Muhammet KURT hocamız okudu. Açılış konuşmasını İlçe Müftümüz Sebahattin AKYOL yaptı. Sayın Kaymakamımız Selçuk KÖKSAL bey selamlama konuşmasını yaptılar. Merkez Camii İmam-Hatibi Bilal LÖK hocamız ilahi dinletisi sundu. Yakutiye Müftümüz Sayın Osman YAZICI hocamızın konferansı sunmalarıyla konferansımız tamamlandı. Konferansa Belediye Başkanı Sayın İbrahim ŞAHİN, kurum amirleri, bay-bayan Pazaryolu halkı ve Lise öğrencileri katıldı.Yoğun katılımın olması halkımızın Mevlid-i Nebi Haftasına vermiş olduğu değeri göstermiş oldu. Emeği geçen ve katılım sağlayan tüm personelimize ve halkımıza teşekkür ederiz.