11.04.2021

Pazaryolu İlçe Müftülüğü, Türk Polis Teşkilatının 176.  yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Mevlid-i Şerif ve Dua programı düzenledi.

Türk Polis Teşkilatının 176.  yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Pazaryolu ilçe Müftülüğü tarafından Merkez Camiinde Mevlid-i Şerif ve Dua programı düzenledi.

Düzenlenen programda, Merkez Camii Müezzin Kayyımı Muhammed KURT tarafından Kur’an-ı Kerim,  Pazaryolu Güneysu Mahallesi Camii İmam-Hatibi Bilal LÖK tarafından ilahi, kaside ve Mevdil-i şerif okundu. İlçe Müftüsü Berat KARALİ tarafından "İslam'da Şehitlik ve Gazilik" konulu vaaz verildikten sonra, görevleri başında şehit düşen Polis Teşkilatı Mensupları başta olmak üzere tüm şehitler için dua edildi.

Programa İlçe Kaymakamı Selçuk KÖKSAL, İlçe Emniyet Amiri Mustafa ALTUNTAŞ ve Emniyet Mensupları, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, Emniyet Amirliği tarafından yapılan ikramlarla son buldu.