26.03.2021

25.03.2021 tarihli Vekil İmam Hatip Sınavı Sonuçları

Erzurum İl Müftülüğünden;

10/03/2021 tarihinde İl Müftülüğümüzce ilan edilen ve 25/03/2021 tarihinde yapılan Vekil İmam Hatiplik sözlü sınavları sonucunda başarılı olan adayların puan sırasına göre hazırlanan isim listesi aşağıya çıkarılmıştır.

Söz konusu sınavlarda Asil olarak başarılı olan adayların tercihlerini yapmak üzere 29/03/2021 tarihinde saat: 10:00’da İl Müftülüğü toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Vekil İmam-Hatip Sınavı Sonuçları

Ogün BAYIR

Habip KÖRÜK

VEKALETEN ATANMA İÇİN İL MÜFTÜLÜĞÜNE TESLİM EDİLECEK EVRAK