20.11.2021

1001 Hatim İstişare Toplantısı Yapıldı

İl Müftüsü Şahin Yıldırım'ın başkanlığında 1001 Hatim gündemli istişare toplantısı düzenlendi.

Erzurum İl Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen toplantı geçen sene yapılan faaliyetlerin sunumu ile başladı.

Toplantıda; 1001 Hatmin bu yıl ne şekilde düzenleneceğine dair uygulama kararları, başlangıç ve bitiş tarihleri, pandemi tedbirleri kapsamında yapılması planlanan düşünce ve istekler dile getirildi.

1001 Hatmin işleyiş sürecini kapsayan toplantıya; İl Müftü Yardımcısı Müseffa Akbulut, İlçe Müftüleri, Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü temsilcileri ve Müftülük personeli katıldı.

📌 Not: 1001 Hatim programının başlangıç ve bitiş tarihleri ile uygulama kararları daha sonra kamuoyuna ilan edilecektir.