24.11.2021

“Göç ve Çocuk” temalı resim yarışması seçmeleri

Erzurum geneli ilçe müftülüklerden gelen “Göç ve Çocuk” temalı resim yarışması seçmeleri Erzurum Müftülüğünde yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülkemizde bulunan göçmenlerin sahih dini bilgi ile aydınlatılması, din hizmetlerinden yeterli düzeyde istifade edebilmeleri, toplum ile sosyal uyumlarına katkı sağlanması amacıyla “Göç ve Çocuk” temalı resim yarışması düzenlendi.

Erzurum geneli Göç ve Çocuk” temalı resim yarışması seçmeleri İl Müftü yardımcısı Müseffa Akbulut'un başkanlığında, Yakutiye Ömer Nasuhi Bilmen Ortaokulu Resim Öğretmeni Ahmet Çubukçu, İl Göç Uzman Yardımcısı Metin İşçi ve İl Vaizi M. Burak Çağlar'ın katılımı ile gerçekleşti.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, misafir üyelere Diyanet yayınlarından hediye ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.