26.09.2022

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri'nde gençler Diyanetle tanıştı

Erzurum’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri"nde gençler Diyanet İşleri Başkanlığını yakından tanıma fırsatı buldu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca gençlere yönelik 8'incisi düzenlenen "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" Erzurum'da devam ediyor.

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında çeşitli kurumlar, ziyaretçileri bilgilendirmek ve çalışmalarını tanıtmak amacıyla stant açtı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda organize edilen, bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığı ofisleri ile Cumhurbaşkanlığına bağlı kuruluşların yer aldığı etkinliğe, lise ve üniversiteli gençler yoğun ilgi gösterdi.

Ziyaretçiler, burs, hibe, fon ve kredi gibi maddi destekler, ihtiyaç duydukları staj programları, uluslararası alandaki proje destekleri konularında burada bilgilendiriliyor.
Erzurum Müftülüğü de Diyanet Gençlik standı da yer alıyor.
Erzurum İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve din görevlileri de “Diyanet Gençlik" standıyla alanda yerini aldı.

Standa yoğun ilgi gösteren katılımcılara, Diyanet İşleri Başkanlığının gençlere yönelik faaliyetleri hakkında bilgiler verilerek, devletin onlara sunduğu imkanlar anlatıldı.
Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Diyanet Gençlik Standını ziyaret ederek Erzurum İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlerinden gençlik faaliyetleri hakkında bilgi alıp başarıların devamını diledi.