16.11.2022

1001 Hatim istişare toplantısı düzenlendi

İl Müftüsü Şahin Yıldırım başkanlığında 1001 Hatim gündemli istişare toplantısı düzenlendi.

Erzurum İl Müftülüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantı geçen sene yapılan faaliyetlerin sunumu ile başladı.

Toplantıda; 1001 Hatmin bu yıl ne şekilde düzenleneceğine dair uygulama kararları, başlangıç ve bitiş tarihleri, 1001 Hatim programları kapsamında yapılması planlanan faaliyetler, istek ve düşünceler dile getirildi.

1001 Hatime yönelik değerlendirmelerde bulunan Müftü Yıldırım, geçen sene olduğu gibi bu sene de 1001 Hatim geleneğinin coşkuyla yaşatılacağını dile getirerek, 1001 Hatim programlarının Alem-i İslam'a, vatana ve millete hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. dedi.

1001 Hatmin işleyiş sürecini kapsayan toplantıya, İl Müftü Yardımcıları Cahit Küçükyıldız ve Müseffa Akbulut, İlçe Müftüleri, Büyükşehir Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü temsilcileri ve Müftülük personeli katıldı.

Not: 1001 Hatim programının başlangıç ve bitiş tarihleri ile uygulama kararları daha sonra kamuoyuna ilan edilecektir.