13.04.2018

“Miraç Kandili” konulu program

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından,13.04.2018 tarihinde, saat 19.00 da Nene Hatun Kredi Yurtlar Kurumunda “Miraç Kandili” konulu program gerçekleştirildi.

Yakutiye İlçe Müftülüğü Dadaşköy Kuran Kursu öğreticisi Ayşe İclal Pınar hocanın Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan programda, konuşmacı olan Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu vaizi Esra Kalpakçı, Miraç Kandilinin önemi, Miraç hadisesiyle birlikte müjdelenen namaz üzerine ayet ve hadisler ışığında açıklamalarda bulundu. Yurt müdiresinin başkanlığında ve öğrencilerin de sunumuyla gerçekleştirilen program da ilahi, şiir, naat ve dualarla kapanış yapıldı. Program sonunda öğrencilerin gece için hazırladıkları ikramlıklar servis edildi.