13.12.2018

Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı

Erzurum İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitimde İşbirliği Protokolü” imzalandı.

İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, 13 Aralık 2018 Perşembe günü İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’la “Eğitimde İşbirliği” protokolünü imzalamak üzere Milli Eğitim Müdürlüğünde bir araya geldi.

İl Müftüsü sula Diyanet İşleri Başkanlığı'nın gençliğe yönelik faaliyetlere oldukça önem verdiğini, imzalanacak bu protokol ile her iki kurumun örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitimi ve öğretimi faaliyetlerinde işbirliğinin amaçlandığını belirtti. Gençlerin milli ve manevi değerlerle donatılması konusunda Milli Eğitim Müdürlüğü ile bugüne kadar yapılan çalışmalardaki işbirliğinin daha güçlü ve kapsamlı bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ise İl Müftülüğü ile birlikte çalışmaktan ve imzalanacak protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müftüsü Sula’ya teşekkür etti. Ardından İşbirliği Protokolü karşılıklı olarak imzalandı.