07.08.2020

Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, Erzurum İl Müftüsü Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, Çankırı Müftülüğü Cemalettin Ferruh Kur'an Kursu yöneticisi Osman Uslu ve Erzurum Lala Mustafa Paşa Camii İmam Hatibi Emrullah Kaçar, Erzurum İl Müftüsü Yıldırım'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, Cemalettin Ferruh Kur'an Kursu yöneticisi Osman Uslu ve Lala Mustafa Paşa Cami İmam Hatibi Emrullah Kaçar, Erzurum İl Müftüsü Yıldırım'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

İl Müftüsü Yıldırım ise Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi olarak göreve başlayan Topçuoğlu' nu yeni görevinden dolayı tebrik ederek, başarı dileklerini iletti. İl Müftüsü Yıldırım ayrıca Topçuoğlu, Uslu ve Kaçar'a yapmış oldukları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.