17.09.2020

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım'a Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve  Kıraat Kurul Başkanı Hafız Osman Şahin, Anakara Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Bodur, beraberinde Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Doç.Dr. Zeki Koçak ve Yakutiye İlçe Müftüsü Süleyman Şahin hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Mushafları İnceleme ve  Kıraat Kurul Başkanı Hafız Osman Şahin ve Anakara Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Bodur, Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Doç.Dr. Zeki Koçak ve Yakutiye Müftüsü Süleyman Şahin'e yapmış olduğu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.