05.10.2020

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Şahin Yıldırım Erzurum Valisi Okay Memiş'i ziyaret etti.

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Erzurum il müftüsü Şahin Yıldırım il müftü yardımcısı Müseffa Akbulut Merkez ilçe müftüleri Yakutiye müftüsü Selim Şahin, Palandöken müftüsü Abdulhalim Acar, Aziziye Müftüsü Ebubekir Bayrak ve Din görevlileri dernek Başkanı Ulu Camii İmam Hatibi Emrullah Kaçar, Erzurum Valisi Sn. Okay Memiş’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İl Müftüsü Şahin Yıldırım Camiler ve Din Görevlileri Haftasında yapılacak olan etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Erzurum valisi Sn. Memiş Camiler ve Din Görevliler Haftasını kutlayarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.