01.09.2022

*** Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine kapanış programı ***

Şenkaya İlçe Müftülüğü tarafından "Yaz Kur'an Kursu Kapanış Programı" düzenlendi.
        İçemiz Akşar Mahallesi Camiinde düzenlenen programa İlçe Müftümüz Veysel ÇELEBİ tarafından öğrencilere yönelik olarak düzenlenen çeşitli motivasyon yarışmaları yapılarak dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
         Kapanış konuşmasını yapan Müftü ÇELEBİ çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine sahip çıkan vatana ve millete faydalı bireyler yetişmesine emeği geçen başta hocalarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum dedi. Öğrenciler temel dini bilgiler ve Kur'an-ı Kerim okuma ve ezberleme konularında birbirleriyle yarıştı.
         İlçe esnaflarının maddi ve manevi destekleri programa ayrı bir renk kattı. İlçe esnaflarından Cahit Polat tarafından Kur'an-ı Kerim,  Mehmet Yıldırım tarafından bisiklet ve tablet hediye edildi.  Özcan Yıldırım tarafından kol saatleri ve Piknik,  günlük çikolata ve dondurma ikramları hayırsever esnaflarımızca  hediye edildi.
          Hediyeleri ile öğrencilerimize motivasyon kaynağı olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İlçe esnaflarımıza İlçe Müftümüz Veysel ÇELEBİ teşekkür etti. Rabbim emeği geçen herkesten razı olsun inşaallah.