21.12.2022

2022 YILI SON PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

______2022 YILI SON PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI._____

Şenkaya İlçe Müftülüğü olarak yılın son mutat toplantısı İlçemiz Merkez Camii'nde yapıldı.
   2022 Yılı Aralık Ayı Mutat Toplantısı İlçe Müftüsü Veysel ÇELEBİ ve tüm personelin katılım sağlamasıyla İlçemiz Merkez Camii'nde yapıldı.

Açılış Köşk İmam- Hatibi Burak DAVRAZ' ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Personelimzin 1. Grubu tarafından Aralık Ayı BEŞER VE RESUL HZ. MUHAMMMED MEKKE’DE KUR’AN’LA  KRONOLOJİK  ANLAMA Kitabının değerlendirilmesi yapılarak  2.  Grup tarafından Diyanet Kasım ayı dergisinin özeti yapıldı.
     Gündeme dair konuların ele alındığı toplantı İlçe Müftüsü Veysel ÇELEBİ' nin değerlendirmeleri ve personelin genel talep, arzu isteklerinin ele alınmasıyla devam etti. Yeni gelen personel ile ayrıca  tanışma toplantısı düzenlendi.
     Türkiye Diyanet Vakfı Şenkaya Şubesi olarak Vekaletle Kurban Bağışı programında en fazla performans sağlayan personelimize Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali ERBAŞ Hocamızın imzasıyla teşekkür belgeleri verildi.
     Suat DOĞAN ve Recep KÜÇÜK hocalarımızın belgeleri Müftü ÇELEBİ tarafından takdim edildi. Özverili çalışmalarından dolayı hocalarımıza teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.