25.02.2024

Şubat Ayı Personel Toplantısı

_____ Şubat Ayı Personel Toplantısı ______

Şenkaya İlçe Müftülüğü olarak Şubat Ayı Personel Toplantısı İlçemiz Merkez Camiinde tüm personelin katılımıyla gerçekleştirildi.
    Toplantı İlçemiz Doğan Mahallesi Camii İmam-Hatibi Ahmet ÜZER in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.
    İlçe Müftüsü Veysel ÇELEBİ tarafından Gündeme dair konuların değerlendirmesi ve özellikle Ramazan Ayı vesileyle camilerin Ramazan'a hazırlanması konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

Aylık düzenli bir şekilde yapılan Din Görevlisi hocalarımız tarafından ''Tecrübe Paylaşımı '' konusunda bu ay  Penek Mahallesi İmam Hatibi Suat DOĞAN ın 37 yıllık meslek hayatında yaptığı başarılı çalışmaları kendi sunumuyla aktarıldı.
    Toplantı fotoğraf çekimi ile sona erdi. Hocalarımıza özverili çalışmaları nedeniyle başarılarının devamını dileriz.