18.03.2024

____ 12 ve 18 Mart Yarışma Ödül Töreni Yapıldı____

12 ve 18 Mart Yarışma Ödül Töreni Yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarfından düzenlenen ve Şenkaya İlçe Müftülüğü müz tarafından organize edilen 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şenkaya geneli Liseler arası ''Çanakkale Ruhu'' adlı resim yarışmasında başarı gösteren öğrencilere ödülleri verildi.
     İlçe Kaymakamlık Makamında düzenlenen ödül töreninde İlçe Kaymakamı Sn Abdullah KURT taraafından ilk üçe giren öğrencilere Türkiye Diyanet Vakfı Şenkaya Şubesinin finanse ettiği para ödülleri verildi.

Katkı ve katılımlarından dolayı Sn Kaymakamımıza, İlçe Müftümüze ve Türkiye Diyanet Vakfı Şenkaya Şubesine şükranlarımızı sunuyoruz.