18.11.2022

KASIM AYI MUTAT TOPLANTIMIZ, KAYMAKAMIMIZ FATİH BAYRAM'IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

İlçe Müftülüğümüzün yapmış olduğu aylık mutat toplantı, Kaymakamımız Fatih BAYRAM'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Din görevlileri bir araya gelen Kaymakam Bayram" halkımıza manevi yönden rehberlik etme gibi önemli bir görevi yerine getiren din görevlilerimize çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim” dedi.

Şube Müdürü Abdurrahim ÇELİK gündeme dair konuları ele aldığı toplantı da Cami dışı Hizmetler, kültürel sosyal Hizmetlerin gerekliliğine vurgu yaptı.

İlçe Müftümüz Rahmi ELEN Din Hizmetlerinde iletisim ve Halkla ilişkiler Misyonu,Temsil ve Tebliğ hususlarının altını çizerek toplantıya katılımlarından dolayı Kaymakam Fatih BAYRAM'a şükranlarını ifade etti. Toplantı yapılan ikramların ardından sona erdi.