20.05.2021

Minik yürekler Filistin için çarpıyor.

Müftülüğümüz Erihyader 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistinli Kardeşlerimize gönderilmek üzere Müftülüğümüz Diyanet Vakfı Yakutiye Şubesine teslim etti. İlçe Müftümüz Selim ŞAHİN, merhamet yüklü bu güzel davranışlarından dolayı miniklere, velilerine ve yetiştiren hocalarına teşekkür etti. Çocukların yardım girişiminin önemli olduğunu anlatarak, "Filistin, Kudüs, Mescid-i Aksa bizim. Yavrularımız ve çocuklarımızda bu duygu ve muhabbet oldukça inşallah oralara düşman eli değemeyecek. Biz de onların hayrı ve güzellikleri kalıcı olsun diye kendilerini Filistin'e Umut Ol yazılı fotoğraf takdim ettik. Evlerindeki bir köşeye bu fotoğrafları asarak Filistin'i hatırlasınlar. Maksat yüreklerde merhamet eksik olmasın, çocuklar ağlamasın, mazlum kalmasın, dünya sevgiyle kalsın. Bunun adı da İslam olsun." dedi.

Yolun iyilik olsun

Biraz merhamet

Yolunu Bekleyen Kardeşlerin Var...