14.11.2025

Oltu MYO’da Öğrencilerle Buluşma Programı

İlçe Müftülüğümüz manevi danışmanları Pınar Çelik, Burak Yıldıztekin ve Fatma Mutlu Demir ile TDV Kadın Gönüllüleri Başkanı Emine Korkutan, Oltu Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Programda TDV’nin yurt içi ve yurt dışındaki eğitim, yardım, gönüllülük ve sosyal sorumluluk faaliyetleri tanıtıldı. Öğrencilere gönüllülük bilinci, iyilik hareketine katkı sunmanın önemi ve yürütülen hizmetler hakkında örnek çalışmalar aktarıldı.

Ayrıca İlçe Müftülüğümüzün Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında ve Gençlik Merkezlerinde düzenlediği manevi rehberlik faaliyetleri, değerler eğitimi çalışmaları, gençlik buluşmaları ve sosyal-dini içerikli etkinlikler hakkında da bilgilendirme yapıldı. Gençlerin manevi gelişimine katkı sunmak amacıyla yıl boyu sürdürülen bu hizmetlere öğrencilerin katılımı teşvik edildi.

Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği buluşma, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Oltu Meslek Yüksekokulu’nda bizleri misafir eden tüm görevlilere teşekkür ederiz.