14.09.2023

Vali Çiftçi din görevlileriyle buluştu

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum İl Müftülüğü Konferans Salonunda din görevlileriyle bir araya geldi.

Erzurum Valisi olarak üç hafta önce göreve başlayan Mustafa Çiftçi, ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda Vali Çiftçi, İl Müftülüğü'nü ziyaret ederek, Müftük Konferans Salonunda düzenlenen programda din görevlilerine hitap etti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftüsü Dr. Rüstem Can’ın selamlama konuşmasıyla devam etti.

Ardından kürsüye çıkan Vali Mustafa Çiftçi, Din görevlilerinin görev ve sorumlulukları hakkında yapıcı eleştiriler yaparak, “Ben sizden biriyim. Her zaman aranızda olacağım dedi.

Kendisi de Hafız olan Çiftçi, “Şehrimizdeki camilerimizde yatsı namazlarına iştirak ediyorum. Hocalarımızın tilavetini dinliyorum. Donanımlı bir İmam-Hatip ve Kabe’nin şubeleri olan camilerimizi temiz görmek bizleri memnun ediyor.” dedi.

İl Müftü Yardımcıları kurum amirleri ve din görevlilerinin katıldığı program, soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

#Erzurum