02.08.2024

KARDEŞ İLÇELER MAÇTA BULUŞTU

Kardeş Müftülükler maçta buluştu

Uzundere İlçe Müftülüğü ile ilçemizdeki diğer kurum ve kuruluşlarda çalışan personeller ve Olur İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri ile olur ilçesindeki diğer kurum ve kuruluşlarda çalışan personeller arasında, sosyal etkinlikler kapsamında 24 Temmuz Çarşamba günü Uzundere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait Halı Sahada bir araya gelindi. Sosyal etkinlikler kapsamında dostluk ve kaynaşma adına bu ortamın oluşmasında tüm imkanları bizlere sunan Uzundere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Yücel GÖZCÜ beyefendi başta olmak üzere sorumlu personel Emin DENİZ ve tüm çalışanlara sosyal etkinliğe vermiş oldukları destek ve hizmetlerinden dolayı şükranlarımızı arz ederiz.