Erzurum Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığının 14 ilde planladığı “Değerler Eğitimi" programı çerçevesinde, beş farklı ortaokulda, eğitim seminerleri yapıldı. Öğrencilere yönelik yapılan Değerler Eğitimi seminerleri “Emanet Bilinci" , “ İbadet Bilinci”, “Ümitvar Olma", “Herkesin İyiliğini İstiyorum” başlıkları altında ele alındı. Seminerler, Adrb İl Vaizi Esra Kalpakçı, İl Uzman Vaizi Fikrullah Çakmak, Palandöken İlçe Vaizi Nermin Özler, Adrb Yakutiye Vaizi Nuran Bayrak ve İl Uzman Vaizi Ethem Karabulut tarafından gerçekleştirildi.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Aile Haftası münasebetiyle, Diyanet İşleri Başkanlığının , Doğu, Güney ve Karadeniz bölgesinde bulunan bazı illeri kapsayan, “Manevi Destek" programları çerçevesinde, 6-13 Mayıs tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerde, “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile" temalı seminer ve konferanslar gerçekleştirildi.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından,18.04.2018 tarihinde, saat 15.00 de Şükrüpaşa Anadolu Lisesinde “Değerler Eğitimi” kapsamında konferans gerçekleştirildi.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından,18.04.2018 tarihinde, saat 13.30 da Şehit Hasan Yılmaz Kız Anadolu İmam Hatip lisesinde “Değerler Eğitimi” kapsamında konferans gerçekleştirildi.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından,13.04.2018 tarihinde, saat 19.00 da Nene Hatun Kredi Yurtlar Kurumunda “Miraç Kandili” konulu program gerçekleştirildi.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından,13.04.2018 tarihinde, saat 14.00 de Nene Hatun Kız Anadolu Lisesinde “Miraç Kandili” konulu Program gerçekleştirildi.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından,13.04.2018 tarihinde, saat 10.30 da Yakutiye İlçe Müftülüğü ne bağlı Mahallebaşı Esmek 4-6 yaş kuran kursunda “ Sabır” konulu seminer gerçekleştirildi.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, 11.04.2018 tarihinde, saat 14.00 de müftülük konferans salonunda , müftülük hanım personeline yönelik, “Hekim gözüyle dini açıdan hanımlara mahsus haller" konulu seminer düzenlendi.