01.08.2016

4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarımız Muhteşem Bir Törenle Eğitim-Öğretimlerini Tamamladı

2015-2016 eğitim-öğretim döneminde Yakutiye Müftülüğü olarak özenle çalıştığımız ve özverili bir şekilde hayata aktardığımız 4-6 Yaş grubu Kur'an Kurslarımızda 23 sınıfta toplam 454 öğrencimiz muhteşem bir törenle mezuniyet heyecanı yaşadılar.

Erzurum İl Müftülüğü konferansa salonunda icra edilen mezuniyet törenimize Yakutiye Kaymakamımız Dr. Ahmet N. HELVACI, Palandöken ve Aziziye İlçe Kaymakamlarımız, İl Müftü V. Celal BÜYÜK, Yakutiye Müftümüz Osman YAZICI, Din Görevlilerimiz, öğrenci velilerimiz ve vatandaşlarımız iştirak etti.

Programın tamamı çocuklarımızın sunumuyla icra edildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, piyes, dualar minik ağızlardan dile getirildi. Büyük bir heyacanla gerçekleştirilen program çocuklarımızın başarı belgelerini almalarıyla sonlandırıldı.

Yakutiye Müftülüğü olarak çocuklarımızı manevi iklimle buluşturan Kur'an Kursu öğrticilerimize ve çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize teşekkür ediyoruz.