Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Erzurum İl Müftülüğū Aile Dini Rehberlik Bürosu şubat ayı kitap okuma tahlil programını Yakutiye Hilalkent Gençlik Merkezinde yaptı. Programa 25 kuran kursu ogreticisi ve personel eşleri katıldı.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığının 14 ilde planladığı “Değerler Eğitimi" programı çerçevesinde, beş farklı ortaokulda, eğitim seminerleri yapıldı. Öğrencilere yönelik yapılan Değerler Eğitimi seminerleri “Emanet Bilinci" , “ İbadet Bilinci”, “Ümitvar Olma", “Herkesin İyiliğini İstiyorum” başlıkları altında ele alındı. Seminerler, Adrb İl Vaizi Esra Kalpakçı, İl Uzman Vaizi Fikrullah Çakmak, Palandöken İlçe Vaizi Nermin Özler, Adrb Yakutiye Vaizi Nuran Bayrak ve İl Uzman Vaizi Ethem Karabulut tarafından gerçekleştirildi.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Aile Haftası münasebetiyle, Diyanet İşleri Başkanlığının , Doğu, Güney ve Karadeniz bölgesinde bulunan bazı illeri kapsayan, “Manevi Destek" programları çerçevesinde, 6-13 Mayıs tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerde, “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile" temalı seminer ve konferanslar gerçekleştirildi.
Detay

Erzurum İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından,18.04.2018 tarihinde, saat 15.00 de Şükrüpaşa Anadolu Lisesinde “Değerler Eğitimi” kapsamında konferans gerçekleştirildi.