21.03.2023

İl Müftüsü Sayın Dr. Rüstem Can'dan, İlçe Müftüsü Sayın Seyhun Sarp'a hayırlı olsun ziyareti

Erzurum İl Müftüsü Sayın Dr. Rüstem Can, Aşkale  İlçe Müftüsü olarak atanan Sayın Seyhun Sarp'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Erzurum İl Müftüsü Sayın Dr. Rüstem Can, Aşkale İlçe Müftülüğüne atanan Sayın Seyhun Sarp'i ziyaret ederek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Aşkale İlçe Müftülüğü tarafından, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında hizmete açılan, Emine Hatun Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu ve Serdar ve Leyle Burulday 4-6 Yaş Kur'an Kurslarını da ziyaret etti. İlçedeki din hizmeti faaliyetleri ile alakalı  değerlendirmeler yapıldı.

Müftü Sayın Sarp, Erzurum İl Müftüsü Sayın  Can'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti.