11.03.2021

''On kıta bir vatan ilelebet istiklal'' Konulu Resim ve Kompozisyon yarışması tamamlandı

“On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal” konulu resim ve kompozisyon yarışması tamamlandı.

Müftülüğümüzce Ortaokul ve Lise öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada dereceye girenleri belirlemek için komisyon İlçe Müftülüğümüzde bir araya geldi.

Başkanlığını İlçe Müftümüz Sayın İbrahim TOPRAK’ın yaptığı komisyonda İlçe Vaizi Yasin BALLI, Turk Dili ve Edebiyati Öğretmenleri Ayşenur ÖZDEMİR ve Tolga ÖZDEMİR yer aldı.

6 kompozisyonun değerlendirildiği yarışmada dereceye girenler şöyle;

Kompozisyon alanında dereceye girenler

1. Feride ÇETİN
2. Pervin KARADENİZ
3. Medine KARAKAŞ

Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri ileri bir tarihte verilecektir.

Katılım sağlayan tüm öğrencilere, dereceye giren öğrencilere, desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, komisyon üyelerimize, okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize İlçe Müftülüğü olarak teşekkür ederiz