18.11.2023

KASIM AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI.

Kasım ayı Mutat Toplantısı İlçe Müftü vekili Abdulgaffur AKDAĞ başkanlığında Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleşti.
    İlçe Vaizi, Merkez ve Mahalle Personellerinin katıldığı toplantı Aşr-ı Şerif ile başladı.
Cemaata daha iyi hizmet vermek, hizmetlerde birlikteliği sağlamak ve verimliliği arttırmak adına İlçe Müftü vekili Abdulgaffur AKDAĞ bir kaç hatırlatma ve tavsiyede bulundu. Toplantıda genel güncel konular işlenirken aynı zamanda personelin istek ve önerileri dinlendi.
    Toplantı KİTAP-OKU-YORUM  PROJESİ kapsamında bu ay Eylül ayı Dergisinin müzakeresi yapıldıktan sonra toplantımız  İlçe Müftü Vekili Abdulgaffur AKDAĞ'ın toplantıya katılan Merkez ve Mahalle Personellerimize teşrifleri için teşekkür konuşması ile sona erdi.