07.12.2018

Müftülüğümüzde Nikah Kıyıldı

Nikah kıyma yetkisinin Müftülüklere verilmesi sonrası ilçemiz halkının Müftülükte yapılan nikaha büyük bir teveccüh gösterdiği görülmektedir.

05.12.2018 Çarşamba günü İlçe Müftümüz Ahmet Nuri BAYRAKTUTAN Oltu İlçe Müftülüğünde resmi nikah kıydı
İlçe Müftümüz BAYRAKTUTAN,şahitler huzurunda yönetmelikte yazılan merasim metnini okuyarak  Hatice Okumuş ve Erbir Varol'dan "Evet" yanıtını aldığı çifte, evlenme kütüğünü imzalattı.

Resmi nikahın ardından Müftümüz, evlilik cüzdanını gelin ve damada teslim ettitikten sonra evli çiftlere nasihatlerde bulundu.

Müftü BAYRAKTUTAN evlenen çifte Müflüğümüzün hediyesi Kur'an-ı Kerim ve kitap hediye ettikten sonra yaptığı nasihatte; Rabbimizin de üç hediyesinin olduğundan bahsederek, bunların sekinet, meveddet ve rahmet olduğunu ifade etti. Rabbimizin bu üç hediyesinin çiftimize evlilik hayatı boyunca en değerli hediyeler olduğu bilinciyle hareket etmelerini istedi. Aardından yapılan dua ile merasim sona erdi.

Çiftimize iki cihan saadeti dileriz.