12.12.2018

İŞKUR KURA ÇEKİMİ

Toplum Yararına Projesi kapsamında Devlet kurumlarında çalıştırılmak üzere  İşkur bünyesinde, 2018-19 Eğitim Öğretim yılında Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarımızda hizmet vermek isteyenler için Kura çekimi yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan kura çekimi; İlçe Müftümüz Ahmet Nuri BAYRAKTUTAN başkanlığında gerçekleştirildi. İlçemiz Vaizesi Sevilay Atım Ve Müftülük Personelinin de hazır bulunduğu kura çekimine başvuru yapan vatandaşlar da katıldılar.

Vatandaşların huzurunda yapılan kura çekimine bizzat vatandaşların kendisi iştirak ettiler. İsimlerin çekilme işlemini başvuru yapan şahısların bizzat kendisi yaptı.

Kura sonucunda; Müftülüğümüz bünyesinde görev yapacak sekiz asil, sekiz yedek olmak üzere toplam 16 isim çekildi.

İsimleri çıkanlara yeni görevlerinde başarılar dileyen İlçe Müftümüz, yapacakları görevler ve çalışacakları yerler hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı.