26.04.2019

Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun Hastane Ziyaretleri

Berat kandili münasebetiyle Oltu Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu Manevi Rehberi Emine Bayraktutan, Oltu Müftülüğü Hastane Manevi Destek Uzmanı Eda Öztaş eşliğinde üniversite öğrencileriyle hasta ziyareti gerçekleştirildi. Hastalarımıza karanfil takdim edilip şifa dileklerinde bulunuldu.

Hastalar ve hasta yakınları yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kredi yurtlar Kurumu Manevi Rehberi Emine Bayraktutan da; bu tip ziyaretlei sık sık yapacaklarını, ayrıca hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetlerinin kendilerini bu tip ziyaretleri daha sık yapmak adına motive ettiğini vurguladı.

Ayrıca, Hastane Manevi Destek Uzmanı Eda Öztaş, bu ziyaretlerin hasta ve yakınları açısından büyük önem taşıdığını, yapılan her ziyaretten sonra hasta ve yakınları tarafından Manevi destek biriminin daha fazla teveccüh gördüğünü ifade etti.

Aile ve Dini Rehberlik Büromuz Pazartesi ve Cuma 08:00-17:00 / Salı, Çarşamba, Perşembe, 13:00-17 arasında Oltu Müftülüğünde vatandaşların, soru ve sorunlarına yardımcı olmak için hizmet vermeye devam etmektedir.