21.02.2020

GENÇLİĞE DEĞER

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak ve manevi danışmanlık kapsamında çalışmalar yürütmek için; Başkanlığımız tarafından  “Gençliğe Değer” projesi geliştirilmiş, tüm il ve ilçelerde uygulamaya konulmuştur.

Proje kapsamında ilçemizdeki lise okullarının tamamına yönelik konferanslar düzenlendi.

İlçe Müftümüz Ahmet Nuri Bayraktutan başta olmak üzere, İlçe Vaizlerimiz Hikmet Kartal, Muhammed Binici ve Sevilay Öztürk Altın’ın yanı sıra, misafir katılımcılar da konferanslar düzenledi.

Ayrıca İlçemizdeki lise ve dengi okullarda görev yapan DİKAP öğretmenlerinin de katılımı ile programlarımız iki yıl devam edecek ve ilçemizdeki gençlerin tamamına değerler eğitimi verilmiş olacaktır.

Proje kapsamında ayrıca ilçemizdeki camilerimizin tamamında gençlik gurupları oluşturulmuş ve gençlerle birlikte aileleri ile de bir araya gelinen programlar yapılmıştır.

Okullara yönelik programlar gibi cami programlarımız da devam etmektedir.