11.04.2022

ÖDÜL TÖRENİ

Başkanlığımızca, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında istiklâl ve istikbâl için, iman dolu göğüsleriyle Çanakkale'yi geçilmez kılan, Anadolu'daki Milli Mücadele'nin meşalesini ateşleyen şehitlerimizin kutlu mücadelesini diri tutmak amacıyla, ülke genelinde olduğu gibi İlçemizde de lise öğrencileri arasında şiir yarışması düzenlenmişti. "Çanakkale Ruhu" temalı şiir yarışmasına lise öğrencilerinin gösterdiği yoğun katılım dikkatlerden kaçmazken, dereceye giren öğrencilerimize 08.04.2022 Cuma günü Müftülüğümüz makamında yapılan bir programla ödülleri ve hediyeleri takdim edildi.

Ödül töreninde konuşan İlçe Müftümüz Sinan Cansever, gençlerle iletişim kurmak ve onların zihin ve gönüllerinde "Çanakkale Ruhu"nu her daim diri tutmak amacıyla Başkanlığımızca düzenlenen bu yarışmaya İlçemizdeki katılımdan duydukları memnuniyeti ifade etti. Cansever konuşmasında; sadece dereceye giren öğrenciler değil, katılım sağlayan bütün öğrencileri konuya gösterdikleri hassasiyet ve medeni cesaretlerinden dolayı tebrik etti.

İlçe Müftümüzün konuşmasının ardından ilçemizde dereceye giren öğrencilere para ödülleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Şiir Yarışması İlçe Birincisi:   Alparslan Tuğrul Çiçek / Oltu Fen lisesi

Şiir Yarışması İlçe İkincisi:    Edanur Kartal / Oltu Anadolu Lisesi