08.06.2023

KUTSAL TOPRAKLARIN MİSAFİRLERİ YOLA ÇIKIYOR

İlçemizden hacca gidecek olan erkek ve kadın Hacı Adaylarımızı kutsal topraklara uğurlamak için Güllük Camii'nde 07.06.2023 Çarşamba günü öğle namazından sonra "Kutsal Toprakların Bu Yıl ki Misafirleri" programı düzenlendi.

İlçe Müftümüz Sinan Cansever, İlçemizden hacca gidecek olan hacı adaylarımıza yönelik bazı hatırlatmalarda bulundu.
Ömürlerinde bir defa yaşayacakları hac yolculuğunu en güzel bir şekilde Rabbimizin razı olacağı amelleri işlemelerini, “Hac ve Umre yapanların Allah’ın misafirleri olduğunu, O’ndan bir şey istediklerinde onlara cevap verdiğini, Af isterlerse onları affettiğini, “Bir kimsenin Allah için haccedip, (Allah'ın rızasına uymayan) kötü söz ve davranışlardan ve Allah'a karşı gelmekten sakındığında, annesinden doğduğu günkü gibi günahlarından arınmış olarak memleketine dönme hakkının bulunduğunu' ifade etti.

Program İlçe Müftüsü Sinan Cansever’in uğurlama duası ve helalleşme ile program sona erdi.