09.06.2023

4-6 Yɑş Kur'ɑn Kurslɑrımızdɑ Yıl Sonu Coşkusu

İlçe Müftülüğümüz 4-6 Yaş Kur'an Kurslarına devam eden öğrenciler için
"4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Programı” düzenlendi.
Eğitim-Öğretim dönemi boyunca Güllük 4-6 Yaş Kur’an Kursumuz ve Cumhuriyet Ortaokulu 4-6 Yaş sınıflarımızda eğitim gören minikler, şenlik tadında bir programla hem eğlendi hem de düşündürdüler.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesinde saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program miniklerin okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.

Programda konuşan İlçe Müftümüz Sinan Cansever, "Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarımızda eğitim gören miniklerimizin yılsonu mezuniyet programına ilçemiz halkının gösterdiği teveccühten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hem 4-6 yaş kurslarımıza hem de hafızlık ve ihtiyaç odaklı kurslarımıza maddi manevi desteklerinden dolayı Oltulu hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Özellikle 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının öneminden bahseden Cansever, "bu kursa devam eden öğrencilerin bulundukları yaş aralığı itibari ile çocuklara dini ve manevi değerlerin kazandırılmasında önemli bir yere sahip olduğunu, çocukların kişilik, karakter ve manevi eğilimlerine büyük katkı sağladığını" belirtti.

Programa katılanlarla birlikte Kur'an Kursu Öğreticilerine, öğrenci ailelerine ve emek veren herkese teşekkür eden Cansever, hiçbir zaman desteğini esirgemeyen İlçe Kaymakamız, Belediye Başkanımız, paydaş ve ilgili kurumlara özel olarak teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Program daha sonra, kurs öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösteriler ve etkinlikler ile devam etti.
Kurum amirlerinin yanı sıra öğrenci velileri ve vatandaşların katıldığı program öğrencilere hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.