03.06.2024

Palandöken Müftülüğü'ne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Programları Coşkuyla Devam Ediyor

2023-2024 Eğitim-öğretim döneminde Palandöken Müftülüğüne bağlı Palandöken, Solakzade, Zemzeme ve Yıldız 4-6 yaş Kur’an kursları yıl sonu etkinliği  düzenlendi.

Programa il ve ilçe protokolünden.kurum müdürleri, öğrenci aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program öğrencilerin okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı. Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ'nün takdim konuşmaları ardından öğrencilerin sergiledikleri birbirinden güzel gösteriler büyük beğeni ile izlendi.

Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ, programın  yapılmasında emeği geçenlere ve yıl boyunca  üstün bir gayretle, özverili  çalışan öğretici hoca hanımlara teşekkür konuşmaları ardından öğrencilere hediye takdimi ile program sona erdi.