07.06.2024

Minik Yüreklerden Büyük Davranış

Palandöken Müftülüğü’ne bağlı 4-6 Yaş  ve Hafızlık Kur'an kurs öğrencileri İsrail saldırısı altındaki Filistinli kardeşlerine gönderilmek üzere Müftülüğümüz TDV Palandöken Şubesine harçlıklarını teslim ettiler.
Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ, öğrencilerin duyarlı davranışlarını son derece anlamlı bulduklarını, alicenap milletimizin merhamet sembolü ve örnek davranışları nedeniyle kıymetli öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik etti. İstikbalimiz; nesillerimizi milli manevi değerlerimizle buluşturan, eğiten hocalarımıza teşekkürlerini ifade eden Müftü GÖZCÜ, Filistin'in bebek katili, terörist zalim İsrail'in zulmünden kurtulmaları için ümmeti Muhammed'in (s.a.s) birliği ve dirliği için duada bulundu. Hayırların makbülünü diledi.
Öğrencilerin kumbalarından çıkan 27.288.00 TL toplam miktar Türkiye Diyanet Vakfı genel merkez  Filistin bağış hesabına aktarıldı.