11.11.2022

"Hediyem Kitap Olsun"

Hediyem Kitap Olsun
Türkiye Diyanet Vakfı "Hediyem Kitap Olsun" projesi kapsamında Kur'an kursları ve Diyanet Gençlik Merkezleri yararına Erzurum İl Müftülüğü koordinesinde Hayır Çarşısı açılış Programı gerçeklesti.
Tarihi Lalapaşa Camii avlusu Yakutiye Medresesi Kent Meydanındaki programın açılışı öncesi Erzurum Buyuksehir Belediyesi mehteran takımı sunduğu seçkin eserleri icrası sonrası Kur'an-ı Kerim tilaveti oldu.
Palandöken Müftülüğü Yıldız Camii görevlisi 2022 Kuran'ı Kerimi güzel okuma yarışması Türkiye birincisi Burhan BOZKURT' un tilaveti ardından Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ dua ederek Hayır Çarşısının hayırlara vesile olmasını niyaz etti.
Erzurum Müftüsü Şahin YILDIRIM ise yaptığı konuşmalarında, programa katılanlara ve emeği, katkısı olanlara teşekkürlerini ifade etti, hayırda yarışmanın önemine dikkat çekti.
Çok sayıda davetli ve vatandaşın katıldığı Hayır Çarşısı bu hafta sonu devam edecek.