22.12.2023

KUR'AN-IN SESİ SOLAKZADE CAMİİ'NDEN YÜKSELDİ

Erzurum'un kadim geleneği 1001 Hatim programları kapsamında, Kur’an-ı Kerim tilaveti programların ilki Palandöken Müftülüğü'ne bağlı Solakzade Camii'nde yapıldı.

Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ, açılış konuşmalarında; programın hayırlara vesile olması dileğini iletti, programa katkı ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Erzurum Yakutiye Ulu Camii Baş İmam Hatibi Abdülkadir Düzenli, Ankara Çankaya Kocatepe Camii İmam Hatibi Yahya Çelik, İstanbul Kadıköy Galippaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Pervane, Erzurum Yakutiye Lalapaşa Camii İmam Hatibi Musa Dağ ve Erzurum Yakutiye Mehmet Zahit Kotku Camii Müezzin Kayyımı Veyiz Aksakal'ın tilavetleri, gönüllerde Kur'an-ı Kerim-in manevi iklimini yaşama fırsatı buldu.

İl Müftü yardımcıları, Merkez İlçe Müftüleri, din görevlileri ve çok sayıda cemaatin katılım sağladığı program, Erzurum İl Müftüsü Dr. Rüstem Can'ın yaptığı dua ile son buldu.