11.01.2024

Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ Regaib Kandili münasebetiyle TRT Radyoda canlı yayın konuğu oldu.

Üç aylar ve Regaib Kandili hakkında bilgi sunan Müftü GÖZCÜ, Rahmet ve Mağfiret dolu bu güzel günlerin feyzi ve bereketinden müştefid olma niyazi ve  nice hayırlara vesile olması duası sonrası dinleyicilerin Regaib Kandillerini tebrik etti.
Radyo Programı sonrası Palandöken Özel Eğitim Meslek okulunda Regaib Kandili programına katılan Müftü GÖZCÜ, okunan Kur'an tilavetleri ve ilahiler ardından Regaib Kandili konulu sohbetlerini yaptı dua etti ve  programda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Program öğrencilerin sunumları, hediye takdimi ve ikramla sona erdi.