26.01.2024

“KUDÜS BİZİM NEYİMİZ OLUR”

Palandöken Müftülüğünce “Kudüs Bizim Neyimiz Olur” adlı söyleşi programı düzenlendi.
Efkan Ala Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşide Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ’nün takdim konuşmaları ardından Tortum Kaymakamı Fatih BAYRAM “Kudüs Bizim Neyimiz Olur” ve Bir Kudüs Gezisi Söyleşisi gerçekleştirdi. Kudüs ve Mescidi Aksa'nın İslam ve yakin tarihi boyutuna vurgu yaptı, konuklara önemli tesbit ve değerlendirmelerde bulundu.

Yıldız Camii Müezzin Kayyımı Burhan BOZKURT'un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa Erzurum Müftüsü Dr. Rüstem CAN, kurum müdürleri, Yakutiye ve Aziziye müftüleri, Palandöken Şube Müdürleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan söyleşinin ardından Palandöken Müftülüğü tarafından ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik Kudüs temalı Resim, Şiir, Kompozisyon ve Naat yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Söyleşi ardından Palandöken Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kursları öğrencilerinin hazırladığı Mescid-i Aksa resim ve maket sergisi ziyarete açıldı