26.03.2024

4-6 yaş Kur’an Kursları Arası “ Kudüs Temalı Maket, Bayrak Şiirini ve İstiklal Marşını Okuma Yarışmaları Yapıldı

Palandöken Müftülüğü bünyesinde bulunan 4-6 yaş Kur’an kursları arasında “Bayrak Şiiri, İstiklal Marşı ve Kudüs Maket yarışması düzenlendi.

Katılımın yoğun olduğu yarışmada birbirinden güzel kudüs maketleri sergilendi, Arif Nihat ASYA’nın Bayrak şiiri ve Mili Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Milletimize armağanı İstiklal Marşı öğrenciler tarafından büyük coşkuyla okundu.

Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ başkanlığında toplanan komisyon tarafından maketler değerlendirildi, şiir ve istiklal marşı okuyan minikler tek tek dinlendi ve puanlamaya geçildi 1. 2. ve 3.cüler belirlendi.

Kudüs temalı maket yarışmasında dereceye girenler;
       1-Ali Asaf ÇELEBİ
       2-M.Eymen SOLAYAK
       3-Zümra DAĞCI
       3-Sümeyye ÖZGÜVEN
       3-Akif ERÜMİT

Bayrak şiirini okumada derceye girenler;

1- Burcu Ayşe SİVEREKLİ
            2- Zeynep Miraç LALOĞLU
            3- Kumsal KABAN
            3- Ayaz KARAKAŞ
            3- Zehra YILMAZ

İstiklal Marşını okumada dereceye girenler;

1- Ülkü Leyla ZORLU
             2- Nisanur AY
             3- Fatime Ceren  AKBULUT
             3- Hüseyin Ali ŞEN
             3- Eylül Ecer AKTAŞ

Dereceye giren minikler başta olmak üzere tüm yarışmacılara hediye takdiminde bulunuldu.

Müftü GÖZCÜ  başarılarından ötürü minikleri tebrik etti ailelerine ve üstün gayretlerinden ötürü Kur’an kurslarında görev yapan yönetici ve öğretici hoca hanımlara teşekkürlerini iletip, muvaffakiyetler diledi.