22.04.2024

Palandöken'de Mescid ve Kur’an Kursu Açılışı Yapıldı

Palandöken'de inşası tamamlanan Refika Hatun Mescidi ve Kur’an kursunun açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına Palandöken Kaymakamı Uğur TUTKAN, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet AKARSU, İl Müftü yardımcısı Sebahattin ERDOĞAN, Yakutiye Müftüsü Selim ŞAHİN, Palandöken ve Yakutiye Belediyeleri başkan vekilleri, İl ve Palandöken İlçe protokolünden kurum müdür ve yöneticileri, STK temsilcileri, din görevlileri yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Açılış Programında Yıldız Camii Müezzin Kayyımı Burhan BOZKURT’un Kur'an - ı Kerim tilavetleri ardından Palandöken Müftüsü Ahmet GÖZCÜ konuşma yaptı. Müftü GÖZCÜ yaptığı konuşmalarında İslam Kültür ve Medeniyetinde, hayatın merkezinde Camii ve Kur’an kurslarının fonksiyonlarına atıfta bulundu, hayırsever aileye ve maddi ve manevi desteklerinden ötürü kurumlarımıza teşekkür etti, ardında Kaymakam TUTKAN, İş İnsanı hayırsever aileye plaket takdiminde bulundu yapılan dua ve kurdela kesimi sonrası Refika Hatun Mescidi ve kursuna konuklar ziyaret gerçekleştirip memnuniyetlerini ifade ettiler.